Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 5 896 kJ / 1 409 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 39,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,60 g |
| Tuky | 108,42 g |
| – nasycené | 19,92 g |
| – nenasycené | 75,22 g |
| –– mononenasycené | 33,34 g |
| –– polynenasycené | 41,88 g |
| ––– omega 3 | 6,43 g |
| Vláknina | 10,50 g |
| Cholesterol | 578 mg |
| Sodík | 1,51 g |
| Sůl | 3,67 g |
| Sacharidy | 45,64 g |
| – cukry | 28,10 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g uvařené červené řepy | Červená řepa čerstvá | 300 g |
| 100 g 100 g tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 2-3 2-3 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 2 2 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 80 g 80 g sekaných ořechů | Vlašské ořechy | 80 g |
| 1 lžíce 1 lžíce horčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |