Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie27 797 kJ /
6 644 kcal
Bílkoviny163,42 g
– z toho živočišné bílkoviny45,97 g
– z toho rostlinné bílkoviny117,45 g
Tuky180,97 g
– nasycené94,80 g
– nenasycené70,99 g
–– mononenasycené53,92 g
–– polynenasycené17,07 g
––– omega 31,73 g
Vláknina46,00 g
Cholesterol 1,44 g
Sodík 690 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy1 067,30 g
– cukry362,57 g
––– laktóza15,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 hrnky 4 hrnky hladké mouky Mouka pšeničná hladká 1000 g
1 hrnek 1 hrnek moučkového cukru Cukr bílý 250 g
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
cca 3 dl cca 3 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 lžíce 1 lžíce skořice Skořice ceylonská 15 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
500 g 500 g jablek Jablko čerstvé 500 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.