Nutriční hodnoty (Jablkový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 27 797 kJ / 6 644 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 163,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 45,97 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 117,45 g |
| Tuky | 180,97 g |
| – nasycené | 94,80 g |
| – nenasycené | 70,99 g |
| –– mononenasycené | 53,92 g |
| –– polynenasycené | 17,07 g |
| ––– omega 3 | 1,73 g |
| Vláknina | 46,00 g |
| Cholesterol | 1,44 g |
| Sodík | 690 mg |
| Sůl | 2,10 g |
| Sacharidy | 1 067,30 g |
| – cukry | 362,57 g |
| ––– laktóza | 15,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 hrnky 4 hrnky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 1000 g |
| 1 hrnek 1 hrnek moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| cca 3 dl cca 3 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 1 lžíce 1 lžíce skořice | Skořice ceylonská | 15 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 500 g 500 g jablek | Jablko čerstvé | 500 g |