Nutriční hodnoty (Jablkový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 27 797 kJ / 6 644 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 163,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,97 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 117,45 g |
Tuky | 180,97 g |
– nasycené | 94,80 g |
– nenasycené | 70,99 g |
–– mononenasycené | 53,92 g |
–– polynenasycené | 17,07 g |
––– omega 3 | 1,73 g |
Vláknina | 46,00 g |
Cholesterol | 1,44 g |
Sodík | 690 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 1 067,30 g |
– cukry | 362,57 g |
––– laktóza | 15,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 hrnky 4 hrnky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 1000 g |
1 hrnek 1 hrnek moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
cca 3 dl cca 3 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 lžíce 1 lžíce skořice | Skořice ceylonská | 15 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
500 g 500 g jablek | Jablko čerstvé | 500 g |