Nutriční hodnoty (Gratinovaná zelenina Palermo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 989 kJ / 1 431 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 120,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 79,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 40,60 g |
| Tuky | 64,04 g |
| – nasycené | 25,99 g |
| – nenasycené | 28,09 g |
| –– mononenasycené | 22,18 g |
| –– polynenasycené | 5,91 g |
| ––– omega 3 | 0,21 g |
| Vláknina | 49,50 g |
| Cholesterol | 1,16 g |
| Sodík | 2,48 g |
| Sůl | 5,84 g |
| Sacharidy | 68,70 g |
| – cukry | 41,80 g |
| ––– laktóza | 13,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
| 200 g 200 g hrášku | Hrášek zelený | 200 g |
| 300 g 300 g fazolek | Fazolky čerstvé | 300 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 200 g 200 g sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
| sůl | Sůl mořská |