Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Gratinovaná zelenina Palermo)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 989 kJ /
1 431 kcal
Bílkoviny120,32 g
– z toho živočišné bílkoviny79,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,60 g
Tuky64,04 g
– nasycené25,99 g
– nenasycené28,09 g
–– mononenasycené22,18 g
–– polynenasycené5,91 g
––– omega 30,21 g
Vláknina49,50 g
Cholesterol 1,16 g
Sodík 2,48 g
Sůl5,84 g
Sacharidy68,70 g
– cukry41,80 g
––– laktóza13,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g brokolice Brokolice čerstvá 500 g
200 g 200 g hrášku Hrášek zelený 200 g
300 g 300 g fazolek Fazolky čerstvé 300 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
200 g 200 g sýru Sýr kravský tvrdý 30% 200 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.