Nutriční hodnoty (Tousty s candátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 809 kJ / 1 149 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 111,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 109,66 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,82 g |
| Tuky | 70,96 g |
| – nasycené | 21,22 g |
| – nenasycené | 40,12 g |
| –– mononenasycené | 33,65 g |
| –– polynenasycené | 6,48 g |
| ––– omega 3 | 0,59 g |
| Vláknina | 6,16 g |
| Cholesterol | 1,29 g |
| Sodík | 546 mg |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 15,10 g |
| – cukry | 4,64 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 tmavá bageta | Bageta pšeničná | |
| 2 filety 2 filety z candáta | Candát filet | 400 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| rajčata na ozdobu | Rajče červené čerstvé |