Nutriční hodnoty (Pikantní kuřecí vývar se zázvorem a chilli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 167 kJ / 40 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
| Tuky | 0,60 g |
| – nasycené | 0,12 g |
| – nenasycené | 0,47 g |
| –– mononenasycené | 0,31 g |
| –– polynenasycené | 0,16 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 3,05 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 43 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 6,10 g |
| – cukry | 2,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí skelety | Droby kuřecí směs | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý | |
| 2 2 hřebíčky | Hřebíček | |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| špetka špetka mletého koriandru | Koriandr list sušený | |
| 1 lžička 1 lžička kari | Kari | 5 g |
| 2-3 cm 2-3 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
| 1-2 1-2 malé chilli papričky | Chilli paprička čerstvá | |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| podravka | Kořenící směs sypká | |
| 2 2 hnědé žampiony (nebo některý asijský typ hub - enoki) | Žampion čerstvý | |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá |