Nutriční hodnoty (Linecké řezy s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
Energie | 19 956 kJ / 4 770 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,76 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 54,32 g |
Tuky | 168,07 g |
– nasycené | 42,81 g |
– nenasycené | 118,14 g |
–– mononenasycené | 78,91 g |
–– polynenasycené | 39,23 g |
––– omega 3 | 2,81 g |
Vláknina | 41,80 g |
Cholesterol | 266 mg |
Sodík | 615 mg |
Sůl | 2,04 g |
Sacharidy | 726,28 g |
– cukry | 285,11 g |
––– laktóza | 5,88 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
250 g 250 g Hery | Margarín | 250 g |
3 lžíce 3 lžíce mletého cukru | Cukr bílý | 75 g |
8 lžic 8 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 120 ml |
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1 kg 1 kg očištěných a nastrouhaných jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
4 lžíce 4 lžíce cukru | Cukr bílý | 100 g |
mletá skořice | Skořice ceylonská mletá | |
rozinky namočené v rumu - nemusí být | Rozinky | |
tuk a trochu trochu hrubé mouky na vymazání a vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá |