Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Linecké řezy s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 20

Energie19 956 kJ /
4 770 kcal
Bílkoviny67,08 g
– z toho živočišné bílkoviny12,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny54,32 g
Tuky168,07 g
– nasycené42,81 g
– nenasycené118,14 g
–– mononenasycené78,91 g
–– polynenasycené39,23 g
––– omega 32,81 g
Vláknina41,80 g
Cholesterol 266 mg
Sodík 615 mg
Sůl2,04 g
Sacharidy726,28 g
– cukry285,11 g
––– laktóza5,88 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
250 g 250 g Hery Margarín 250 g
3 lžíce 3 lžíce mletého cukru Cukr bílý 75 g
8 lžic 8 lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 120 ml
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
špetka špetka soli Sůl mořská
1 kg 1 kg očištěných a nastrouhaných jablek Jablko čerstvé 1000 g
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
2 2 vanilkové pudinky Puding v prášku 80 g
4 lžíce 4 lžíce cukru Cukr bílý 100 g
mletá skořice Skořice ceylonská mletá
rozinky namočené v rumu - nemusí být Rozinky
tuk a trochu trochu hrubé mouky na vymazání a vysypání plechu Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.