Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Norimberské kuřecí závitky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 159 kJ /
2 428 kcal
Bílkoviny377,01 g
– z toho živočišné bílkoviny370,02 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,99 g
Tuky88,55 g
– nasycené46,77 g
– nenasycené37,19 g
–– mononenasycené20,85 g
–– polynenasycené16,34 g
––– omega 32,75 g
Vláknina14,37 g
Cholesterol 1,21 g
Sodík 2,94 g
Sůl7,17 g
Sacharidy25,17 g
– cukry6,73 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kuřecí prsa Kuře prso 1400 g
sůl a pepř Pepř černý
20 g 20 g másla Máslo kravské 20 g
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
200 g 200 g žampionů Žampion čerstvý 200 g
250 g 250 g vnitřku vinné klobásy Klobása vinná 250 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl a pepř Pepř černý
majoránka Majoránka sušená
petrželka Petržel nať čerstvá
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
troška papriky Paprika bílá čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.