Nutriční hodnoty (Norimberské kuřecí závitky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 159 kJ / 2 428 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 377,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 370,02 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,99 g |
Tuky | 88,55 g |
– nasycené | 46,77 g |
– nenasycené | 37,19 g |
–– mononenasycené | 20,85 g |
–– polynenasycené | 16,34 g |
––– omega 3 | 2,75 g |
Vláknina | 14,37 g |
Cholesterol | 1,21 g |
Sodík | 2,94 g |
Sůl | 7,17 g |
Sacharidy | 25,17 g |
– cukry | 6,73 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí prsa | Kuře prso | 1400 g |
sůl a pepř | Pepř černý | |
20 g 20 g másla | Máslo kravské | 20 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
200 g 200 g žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
250 g 250 g vnitřku vinné klobásy | Klobása vinná | 250 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl a pepř | Pepř černý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
troška papriky | Paprika bílá čerstvá |