Nutriční hodnoty (Sýrové tyčinky z Rožďalovic)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 18 873 kJ / 4 511 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 127,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 66,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 60,40 g |
Tuky | 262,06 g |
– nasycené | 159,52 g |
– nenasycené | 94,93 g |
–– mononenasycené | 82,00 g |
–– polynenasycené | 12,93 g |
––– omega 3 | 1,40 g |
Vláknina | 20,50 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 14,64 g |
Sůl | 36,46 g |
Sacharidy | 400,75 g |
– cukry | 44,25 g |
––– laktóza | 18,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
250 g 250 g strouhaného sýra (gouda, parmazán 1:1) | Sýr kravský tvrdý 30% | 250 g |
1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
6 lžíce 6 lžíce vody | Voda | 108 ml |
2 lžíce 2 lžíce soli | Sůl mořská | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce pálivé papriky | Paprika pálivá | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce mletého pepře | Pepř černý mletý | 15 g |
mandle nebo arašídy | Mandle neloupané | |
hrubá mořská sůl | Sůl mořská | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |