Nutriční hodnoty (Vepřové plátky kýty po toskánsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 774 kJ / 663 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 78,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,65 g |
Tuky | 33,47 g |
– nasycené | 5,98 g |
– nenasycené | 24,40 g |
–– mononenasycené | 20,77 g |
–– polynenasycené | 3,63 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 4,45 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 200 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 8,79 g |
– cukry | 0,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350-400 g 350-400 g kýty | Vepřová kýta | 375 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
3 snítky 3 snítky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
1 lžičku 1 lžičku sušeného oregana | Oregano sušené | 5 g |
sůl dle chuti | Sůl mořská | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |