Nutriční hodnoty (Vepřové plátky kýty po toskánsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 774 kJ / 663 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 78,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,65 g |
| Tuky | 33,47 g |
| – nasycené | 5,98 g |
| – nenasycené | 24,40 g |
| –– mononenasycené | 20,77 g |
| –– polynenasycené | 3,63 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 4,45 g |
| Cholesterol | 150 mg |
| Sodík | 200 mg |
| Sůl | 0,38 g |
| Sacharidy | 8,79 g |
| – cukry | 0,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350-400 g 350-400 g kýty | Vepřová kýta | 375 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 3 snítky 3 snítky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| 2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
| 1 lžičku 1 lžičku sušeného oregana | Oregano sušené | 5 g |
| sůl dle chuti | Sůl mořská | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |