Nutriční hodnoty (Candát s kedlubnami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 939 kJ / 1 419 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 163,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 155,34 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,05 g |
Tuky | 45,24 g |
– nasycené | 25,75 g |
– nenasycené | 17,62 g |
–– mononenasycené | 14,51 g |
–– polynenasycené | 3,11 g |
––– omega 3 | 1,07 g |
Vláknina | 11,01 g |
Cholesterol | 523 mg |
Sodík | 456 mg |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 52,66 g |
– cukry | 24,06 g |
––– laktóza | 7,76 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 filety 4 filety z candáta | Candát filet | 800 g |
1 lžíce 1 lžíce šťávy z citronu | Šťáva z citrónu | 15 ml |
2 2 kedlubny | Kedluben čerstvý | 360 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
200 ml 200 ml bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
300 ml 300 ml zeleninového vývaru (nebo vody s bujónem) | Vývar zeleninový | 300 ml |
1 lžíce 1 lžíce Maizeny (nebo Solamylu) | Škrob kukuřičný | 15 g |
200 ml 200 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce vody | Voda | 18 ml |