Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Candát s kedlubnami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 939 kJ /
1 419 kcal
Bílkoviny163,39 g
– z toho živočišné bílkoviny155,34 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,05 g
Tuky45,24 g
– nasycené25,75 g
– nenasycené17,62 g
–– mononenasycené14,51 g
–– polynenasycené3,11 g
––– omega 31,07 g
Vláknina11,01 g
Cholesterol 523 mg
Sodík 456 mg
Sůl1,38 g
Sacharidy52,66 g
– cukry24,06 g
––– laktóza7,76 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 filety 4 filety z candáta Candát filet 800 g
1 lžíce 1 lžíce šťávy z citronu Šťáva z citrónu 15 ml
2 2 kedlubny Kedluben čerstvý 360 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
200 ml 200 ml bílého vína Víno bílé suché 200 ml
300 ml 300 ml zeleninového vývaru (nebo vody s bujónem) Vývar zeleninový 300 ml
1 lžíce 1 lžíce Maizeny (nebo Solamylu) Škrob kukuřičný 15 g
200 ml 200 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce vody Voda 18 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.