Nutriční hodnoty (Jablečný koláč bez lepku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 988 kJ / 1 670 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 11,74 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,90 g |
| Tuky | 106,58 g |
| – nasycené | 59,58 g |
| – nenasycené | 39,92 g |
| –– mononenasycené | 33,90 g |
| –– polynenasycené | 6,02 g |
| ––– omega 3 | 0,57 g |
| Vláknina | 27,00 g |
| Cholesterol | 893 mg |
| Sodík | 110 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 148,64 g |
| – cukry | 126,10 g |
| ––– laktóza | 0,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 18 dkg 18 dkg bezlepkové směsi nutrifree mix per frolla | ||
| 5 dkg 5 dkg cukru moučka | Cukr bílý | 50 g |
| 10 dkg 10 dkg másla (bezmléčného nebo bezlaktózového tuku) | Máslo kravské | 100 g |
| 3 3 žloutky (nebo 1 vanilkový pudink) | Vaječný žloutek | 69 g |
| citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
| 1/2 sáčku 1/2 sáčku vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 4 g |
| 5 5 větších jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
| 2 lžíce 2 lžíce mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 30 g |
| sladidlo (podle potřeby) | E951 - Aspartam |