Nutriční hodnoty (Vepřové karé na kaparech a kopru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 305 kJ / 312 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,46 g |
| Tuky | 23,58 g |
| – nasycené | 15,22 g |
| – nenasycené | 7,09 g |
| –– mononenasycené | 6,41 g |
| –– polynenasycené | 0,68 g |
| ––– omega 3 | 0,21 g |
| Vláknina | 0,12 g |
| Cholesterol | 78 mg |
| Sodík | 120 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 15,42 g |
| – cukry | 12,70 g |
| ––– laktóza | 12,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 plátky 2 plátky vepřového karé | Vepřová kotleta bez kosti | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| máslo | Máslo kravské | |
| malá sklenička sklenička kaparů | Kapary | |
| čerstvý kopr | Kopr nať čerstvý | |
| 200 ml 200 ml smetany - 33 % | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| 100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| 1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g |