Nutriční hodnoty (Salát z červené cibule s koprem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 477 kJ / 353 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,92 g |
Tuky | 22,51 g |
– nasycené | 14,36 g |
– nenasycené | 6,81 g |
–– mononenasycené | 6,08 g |
–– polynenasycené | 0,73 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 11,80 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 134 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 26,13 g |
– cukry | 21,68 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2-3 2-3 velké červené cibule | Cibule červená čerstvá | 172.5 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
šťáva ze 2 limetek | Šťáva z limetky | |
200 g 200 g kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
čerstvý kopr | Kopr nať čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
cukr | Cukr bílý |