Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z červené cibule s koprem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 477 kJ /
353 kcal
Bílkoviny8,52 g
– z toho živočišné bílkoviny5,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,92 g
Tuky22,51 g
– nasycené14,36 g
– nenasycené6,81 g
–– mononenasycené6,08 g
–– polynenasycené0,73 g
––– omega 30,20 g
Vláknina11,80 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 134 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy26,13 g
– cukry21,68 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2-3 2-3 velké červené cibule Cibule červená čerstvá 172.5 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
šťáva ze 2 limetek Šťáva z limetky
200 g 200 g kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
čerstvý kopr Kopr nať čerstvý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.