Nutriční hodnoty (Salát z červené cibule s koprem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 477 kJ / 353 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,92 g |
| Tuky | 22,51 g |
| – nasycené | 14,36 g |
| – nenasycené | 6,81 g |
| –– mononenasycené | 6,08 g |
| –– polynenasycené | 0,73 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 11,80 g |
| Cholesterol | 72 mg |
| Sodík | 134 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 26,13 g |
| – cukry | 21,68 g |
| ––– laktóza | 7,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2-3 2-3 velké červené cibule | Cibule červená čerstvá | 172.5 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| šťáva ze 2 limetek | Šťáva z limetky | |
| 200 g 200 g kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| čerstvý kopr | Kopr nať čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| cukr | Cukr bílý |