Nutriční hodnoty (Treska zapečená s rajčaty a cibulí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 574 kJ / 137 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,32 g |
Tuky | 1,13 g |
– nasycené | 0,16 g |
– nenasycené | 0,31 g |
–– mononenasycené | 0,08 g |
–– polynenasycené | 0,23 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 10,26 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 21 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 24,48 g |
– cukry | 12,72 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 filety z tresky | Treska filet | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
plátek plátek másla | Máslo kravské | |
čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |