Nutriční hodnoty (Treska zapečená s rajčaty a cibulí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 574 kJ / 137 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,32 g |
| Tuky | 1,13 g |
| – nasycené | 0,16 g |
| – nenasycené | 0,31 g |
| –– mononenasycené | 0,08 g |
| –– polynenasycené | 0,23 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 10,26 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 21 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 24,48 g |
| – cukry | 12,72 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 filety z tresky | Treska filet | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| plátek plátek másla | Máslo kravské | |
| čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |