Nutriční hodnoty (Nákyp jako příloha nebo jako lehký moučník)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 8 556 kJ / 2 045 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 115,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 83,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,20 g |
Tuky | 72,08 g |
– nasycené | 19,68 g |
– nenasycené | 33,12 g |
–– mononenasycené | 24,56 g |
–– polynenasycené | 8,56 g |
––– omega 3 | 0,54 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 2,10 g |
Sodík | 958 mg |
Sůl | 2,08 g |
Sacharidy | 229,60 g |
– cukry | 33,60 g |
––– laktóza | 19,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
140 g 140 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 140 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
2 dl 2 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
140 g 140 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 140 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
2 dl 2 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
řidší pudink (nebo ochucený jogurt) | Puding v prášku | |
ovoce | Jahody čerstvé |