Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nákyp jako příloha nebo jako lehký moučník)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie8 556 kJ /
2 045 kcal
Bílkoviny115,24 g
– z toho živočišné bílkoviny83,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,20 g
Tuky72,08 g
– nasycené19,68 g
– nenasycené33,12 g
–– mononenasycené24,56 g
–– polynenasycené8,56 g
––– omega 30,54 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 2,10 g
Sodík 958 mg
Sůl2,08 g
Sacharidy229,60 g
– cukry33,60 g
––– laktóza19,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
140 g 140 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 140 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
2 dl 2 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový
140 g 140 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 140 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
2 dl 2 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
olej Olej řepkový
řidší pudink (nebo ochucený jogurt) Puding v prášku
ovoce Jahody čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.