Nutriční hodnoty (Bramborové lokše s kysaným zelím a mákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 13 728 kJ / 3 281 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 64,45 g |
| Tuky | 167,25 g |
| – nasycené | 54,60 g |
| – nenasycené | 100,40 g |
| –– mononenasycené | 51,15 g |
| –– polynenasycené | 49,25 g |
| ––– omega 3 | 0,73 g |
| Vláknina | 58,00 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 2,04 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 348,50 g |
| – cukry | 106,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 250 g |
| 200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| 500 g 500 g brambor (vařených) | Brambor zimní | 500 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 150 g 150 g máku (mletého) | Mák modrý | 150 g |
| 200 g 200 g povidel | Povidla | 200 g |
| 100 g 100 g sádla | Sádlo vepřové | 100 g |