Nutriční hodnoty (Salát z kysaného zelí s červenou řepou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 967 kJ / 470 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,02 g |
| Tuky | 22,70 g |
| – nasycené | 3,39 g |
| – nenasycené | 19,04 g |
| –– mononenasycené | 15,77 g |
| –– polynenasycené | 3,27 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 23,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4,01 g |
| Sůl | 10,00 g |
| Sacharidy | 46,05 g |
| – cukry | 42,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
| 3 3 uvařené červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
| 1 1 limetka | Limetka čerstvá | 80 g |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| cukr (podle potřeby) | Cukr bílý |