Nutriční hodnoty (Srdíčko na slanině v mrkvi a kedlubně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 550 kJ / 2 043 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,29 g |
Tuky | 170,35 g |
– nasycené | 82,91 g |
– nenasycené | 85,23 g |
–– mononenasycené | 72,24 g |
–– polynenasycené | 12,99 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 24,72 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 7,12 g |
Sůl | 17,88 g |
Sacharidy | 98,43 g |
– cukry | 82,17 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 vepřové srdce | Srdce vepřové | |
200 g 200 g česnekové slaniny | Špek | 200 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
500 g 500 g mrkve | Mrkev čerstvá | 500 g |
1 1 větší kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
1 1 lahůdková cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
1 lžíce 1 lžíce Vegety | Kořenící směs sypká | 15 g |
1/2 kostky 1/2 kostky Masoxu (kdo nechce, nemusí dávat) | Bujón hovězí | 5 g |
hladká mouka na jíšku | Mouka pšeničná hladká | |
olivový olej | Olej olivový | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |