Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Srdíčko na slanině v mrkvi a kedlubně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 550 kJ /
2 043 kcal
Bílkoviny17,97 g
– z toho živočišné bílkoviny7,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,29 g
Tuky170,35 g
– nasycené82,91 g
– nenasycené85,23 g
–– mononenasycené72,24 g
–– polynenasycené12,99 g
––– omega 30,20 g
Vláknina24,72 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 7,12 g
Sůl17,88 g
Sacharidy98,43 g
– cukry82,17 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vepřové srdce Srdce vepřové
200 g 200 g česnekové slaniny Špek 200 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
500 g 500 g mrkve Mrkev čerstvá 500 g
1 1 větší kedlubna Kedluben čerstvý 180 g
1 1 lahůdková cibulka Cibulka jarní čerstvá
šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g
1 lžíce 1 lžíce Vegety Kořenící směs sypká 15 g
1/2 kostky 1/2 kostky Masoxu (kdo nechce, nemusí dávat) Bujón hovězí
hladká mouka na jíšku Mouka pšeničná hladká
olivový olej Olej olivový
pažitka Pažitka čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.