Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Srdíčko na slanině v mrkvi a kedlubně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 550 kJ /
2 043 kcal
Bílkoviny17,97 g
– z toho živočišné bílkoviny7,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,29 g
Tuky170,35 g
– nasycené82,91 g
– nenasycené85,23 g
–– mononenasycené72,24 g
–– polynenasycené12,99 g
––– omega 30,20 g
Vláknina24,72 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 7,12 g
Sůl17,88 g
Sacharidy98,43 g
– cukry82,17 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vepřové srdce Srdce vepřové
200 g 200 g česnekové slaniny Špek 200 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
500 g 500 g mrkve Mrkev čerstvá 500 g
1 1 větší kedlubna Kedluben čerstvý 180 g
1 1 lahůdková cibulka Cibulka jarní čerstvá
šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g
1 lžíce 1 lžíce Vegety Kořenící směs sypká 15 g
1/2 kostky 1/2 kostky Masoxu (kdo nechce, nemusí dávat) Bujón hovězí 5 g
hladká mouka na jíšku Mouka pšeničná hladká
olivový olej Olej olivový
pažitka Pažitka čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.