Nutriční hodnoty (Růžičková kapusta s tofu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 384 kJ / 809 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 46,33 g |
| Tuky | 39,38 g |
| – nasycené | 7,02 g |
| – nenasycené | 32,25 g |
| –– mononenasycené | 21,25 g |
| –– polynenasycené | 11,00 g |
| ––– omega 3 | 0,22 g |
| Vláknina | 28,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,83 g |
| Sůl | 4,20 g |
| Sacharidy | 54,40 g |
| – cukry | 26,84 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g bazalkového tofu | Tofu bylinkové | 200 g |
| 250 g 250 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 250 g |
| 250 g 250 g žampionů | Žampion čerstvý | 250 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 1 lžička 1 lžička medu | Med nepasterovaný | 18 g |
| lněná semínka | Lněná semínka |