Nutriční hodnoty (Bramborový guláš II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 814 kJ / 194 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,11 g |
| Tuky | 0,41 g |
| – nasycené | 0,06 g |
| – nenasycené | 0,09 g |
| –– mononenasycené | 0,04 g |
| –– polynenasycené | 0,04 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 8,76 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 418 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 39,40 g |
| – cukry | 6,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 klobása | Klobása | |
| 4 4 větší brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 špetka 1 špetka kmínu | Kmín | |
| 1 lžička 1 lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| olej | Olej řepkový | |
| hladká mouka (na zahuštění) | Mouka pšeničná hladká | |
| zakysaná smetana (na dochucení) | Smetana kravská zakysaná 12% |