Nutriční hodnoty (Vepřové plátky s nivou v alobalu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 414 kJ / 2 250 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 179,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 159,17 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
| Tuky | 92,00 g |
| – nasycené | 53,85 g |
| – nenasycené | 32,27 g |
| –– mononenasycené | 28,47 g |
| –– polynenasycené | 3,80 g |
| ––– omega 3 | 0,82 g |
| Vláknina | 22,00 g |
| Cholesterol | 467 mg |
| Sodík | 5,32 g |
| Sůl | 13,00 g |
| Sacharidy | 165,33 g |
| – cukry | 13,33 g |
| ––– laktóza | 3,58 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 500 g 500 g libového vepřového masa | Vepřová kýta | 500 g |
| 250 g 250 g sýru Niva | Niva 50% t. v s. | 250 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| majoránka | Majoránka sušená |