Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krkovice v domácím leču s bramboráčky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 465 kJ /
1 067 kcal
Bílkoviny42,62 g
– z toho živočišné bílkoviny20,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,54 g
Tuky19,32 g
– nasycené4,83 g
– nenasycené9,19 g
–– mononenasycené6,50 g
–– polynenasycené2,68 g
––– omega 30,15 g
Vláknina33,14 g
Cholesterol 523 mg
Sodík 2,17 g
Sůl5,23 g
Sacharidy167,47 g
– cukry25,14 g
––– laktóza3,92 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 silnější plátky krkovice Vepřová krkovice
sůl (dle chuti) Sůl mořská
čerstvě mletý černý pepř Pepř černý mletý
2 lžičky 2 lžičky čubrice (koření) Čubrica 10 g
sádlo na smažení Sádlo vepřové
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 sklenka 1 sklenka zeleninového leča Zelenina směs sterilovaná 200 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce kečupu (nebo protlak a špetka cukru) Kečup sladký 22.5 ml
vývar (nebo voda na podlití) Vývar masový
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
5-6 stroužků 5-6 stroužků česneku Česnek čerstvý 38.5 g
4 lžíce 4 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 40 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
80 ml 80 ml horkého mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 80 ml
sůl (dle chuti) Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce sušené majoránky Majoránka sušená 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.