Nutriční hodnoty (Omeleta z řapíkatého celeru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 254 kJ / 1 017 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,79 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,97 g |
| Tuky | 67,85 g |
| – nasycené | 26,82 g |
| – nenasycené | 33,66 g |
| –– mononenasycené | 27,03 g |
| –– polynenasycené | 6,63 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 49,14 g |
| Cholesterol | 812 mg |
| Sodík | 2,02 g |
| Sůl | 4,63 g |
| Sacharidy | 34,36 g |
| – cukry | 17,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 2 řapíky 2 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1000 g |
| 5 5 sušených rajčat nakládaných v oleji | Rajče červené sterilované | |
| 1 1 menší červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 50 g 50 g uzené slaniny | Špek | 50 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl (nemusí být) | Sůl mořská |