Nutriční hodnoty (Bramborový toč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 712 kJ / 1 604 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 44,13 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 29,35 g |
| Tuky | 33,01 g |
| – nasycené | 16,07 g |
| – nenasycené | 12,86 g |
| –– mononenasycené | 10,65 g |
| –– polynenasycené | 2,22 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 25,20 g |
| Cholesterol | 352 mg |
| Sodík | 1,69 g |
| Sůl | 4,01 g |
| Sacharidy | 240,70 g |
| – cukry | 30,70 g |
| ––– laktóza | 12,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 900 g 900 g brambor | Brambor zimní | 900 g |
| 50 ml 50 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
| 100 g 100 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 100 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 150 g 150 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
| 150 g 150 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 150 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |