Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z bulguru s bylinkami a sýrem feta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie7 918 kJ /
1 893 kcal
Bílkoviny70,20 g
– z toho živočišné bílkoviny22,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny47,70 g
Tuky67,85 g
– nasycené25,39 g
– nenasycené41,36 g
–– mononenasycené32,98 g
–– polynenasycené8,38 g
––– omega 30,28 g
Vláknina93,90 g
Cholesterol 135 mg
Sodík 4,43 g
Sůl10,56 g
Sacharidy203,32 g
– cukry30,15 g
––– laktóza2,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g bulguru Pšeničný bulgur 200 g
3 řapíky 3 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1500 g
200 g 200 g ředkviček Ředkvička čerstvá 200 g
150 g 150 g sýra feta Sýr feta 150 g
čerstvá máta Máta peprná list čerstvá
petrželka Petržel nať čerstvá
snítky snítky kopru Kopr nať čerstvý
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
citronový pepř Pepř černý
citron Citrón čerstvý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.