Nutriční hodnoty (Salát z bulguru s bylinkami a sýrem feta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 7 918 kJ / 1 893 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 47,70 g |
Tuky | 67,85 g |
– nasycené | 25,39 g |
– nenasycené | 41,36 g |
–– mononenasycené | 32,98 g |
–– polynenasycené | 8,38 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 93,90 g |
Cholesterol | 135 mg |
Sodík | 4,43 g |
Sůl | 10,56 g |
Sacharidy | 203,32 g |
– cukry | 30,15 g |
––– laktóza | 2,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g bulguru | Pšeničný bulgur | 200 g |
3 řapíky 3 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1500 g |
200 g 200 g ředkviček | Ředkvička čerstvá | 200 g |
150 g 150 g sýra feta | Sýr feta | 150 g |
čerstvá máta | Máta peprná list čerstvá | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
snítky snítky kopru | Kopr nať čerstvý | |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
citronový pepř | Pepř černý | |
citron | Citrón čerstvý | |
sůl | Sůl mořská |