Nutriční hodnoty (Salát z bulguru s bylinkami a sýrem feta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 7 918 kJ / 1 893 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 70,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 47,70 g |
| Tuky | 67,85 g |
| – nasycené | 25,39 g |
| – nenasycené | 41,36 g |
| –– mononenasycené | 32,98 g |
| –– polynenasycené | 8,38 g |
| ––– omega 3 | 0,28 g |
| Vláknina | 93,90 g |
| Cholesterol | 135 mg |
| Sodík | 4,43 g |
| Sůl | 10,56 g |
| Sacharidy | 203,32 g |
| – cukry | 30,15 g |
| ––– laktóza | 2,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g bulguru | Pšeničný bulgur | 200 g |
| 3 řapíky 3 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1500 g |
| 200 g 200 g ředkviček | Ředkvička čerstvá | 200 g |
| 150 g 150 g sýra feta | Sýr feta | 150 g |
| čerstvá máta | Máta peprná list čerstvá | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| snítky snítky kopru | Kopr nať čerstvý | |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| citronový pepř | Pepř černý | |
| citron | Citrón čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská |