Nutriční hodnoty (Jablečný koláč s rybízovou marmeládou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 19 664 kJ / 4 700 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,89 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 42,85 g |
Tuky | 230,26 g |
– nasycené | 20,99 g |
– nenasycené | 192,32 g |
–– mononenasycené | 135,33 g |
–– polynenasycené | 56,99 g |
––– omega 3 | 16,64 g |
Vláknina | 30,60 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 469 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 572,70 g |
– cukry | 264,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
200 g 200 g krystalového cukru | Cukr bílý | 200 g |
600 g 600 g jablek (hmotnost po očištění) | Jablko čerstvé | 600 g |
2 dl 2 dl oleje | Olej řepkový | 200 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 lžíce 1 lžíce skořice | Skořice ceylonská | 15 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
rybízová marmeláda | Marmeláda z červeného rybízu | |
kokos | Kokos strouhaný |