Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mandarinkové řezy se šlehačkou II)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 18

Energie19 346 kJ /
4 624 kcal
Bílkoviny75,23 g
– z toho živočišné bílkoviny17,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny57,88 g
Tuky209,50 g
– nasycené85,05 g
– nenasycené112,72 g
–– mononenasycené51,48 g
–– polynenasycené61,24 g
––– omega 31,29 g
Vláknina28,50 g
Cholesterol 314 mg
Sodík 373 mg
Sůl1,61 g
Sacharidy595,10 g
– cukry305,05 g
––– laktóza24,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 hrnku 1,5 hrnku hladké mouky Mouka pšeničná hladká 375 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 hrnek 1 hrnek krystalového cukru Cukr bílý 250 g
3 lžíce 3 lžíce kakaa Kakao prášek 75 g
špetka špetka soli Sůl mořská
1 hrnek 1 hrnek vody Voda 250 ml
1/3 hrnku 1/3 hrnku slunečnicového oleje Olej slunečnicový 83.3333358168602 ml
1 lžička 1 lžička vanilkové esence Aroma vanilkové 5 ml
2 lžičky 2 lžičky octa (je nutný) Ocet lihový 10 ml
1 1 tvaroh tučný ve vaničce Tvaroh plnotučný
300 g 300 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 300 ml
moučkový cukr (podle chuti) Cukr bílý
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
25 g 25 g peciček čokolády Čokoláda mléčná 30% 25 g
želatinový ztužovač do krémů Ztužovač želatinový
200 g 200 g smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
mandarinky Mandarinka čerstvá
čokoládová poleva (nebo zdobení) Čokoládová poleva

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.