Nutriční hodnoty (Jahodovo-tvarohový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 18 688 kJ / 4 467 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 80,92 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,63 g |
Tuky | 204,46 g |
– nasycené | 119,39 g |
– nenasycené | 72,80 g |
–– mononenasycené | 63,76 g |
–– polynenasycené | 9,04 g |
––– omega 3 | 0,92 g |
Vláknina | 8,00 g |
Cholesterol | 1,40 g |
Sodík | 457 mg |
Sůl | 0,93 g |
Sacharidy | 543,07 g |
– cukry | 344,53 g |
––– laktóza | 19,48 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
170 g 170 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 170 g |
60 g 60 g moučkového cukru | Cukr bílý | 60 g |
125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1 lžička 1 lžička vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 5 g |
500 g 500 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
3 3 bílky | Vaječný bílek | 99 g |
1/2 1/2 vanilkového pudinku | Puding v prášku | 20 g |
rum (podle chuti) | Rum | |
jahody | Jahody čerstvé | |
60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
6 lžíce 6 lžíce cukru | Cukr bílý | 150 g |
6 lžíce 6 lžíce hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 90 g |