Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodovo-tvarohový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie18 688 kJ /
4 467 kcal
Bílkoviny109,55 g
– z toho živočišné bílkoviny80,92 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,63 g
Tuky204,46 g
– nasycené119,39 g
– nenasycené72,80 g
–– mononenasycené63,76 g
–– polynenasycené9,04 g
––– omega 30,92 g
Vláknina8,00 g
Cholesterol 1,40 g
Sodík 457 mg
Sůl0,93 g
Sacharidy543,07 g
– cukry344,53 g
––– laktóza19,48 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
170 g 170 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 170 g
60 g 60 g moučkového cukru Cukr bílý 60 g
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
špetka špetka soli Sůl mořská
1 lžička 1 lžička vanilkového cukru Cukr vanilkový 5 g
500 g 500 g tvarohu Tvaroh polotučný 500 g
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
3 3 bílky Vaječný bílek 99 g
1/2 1/2 vanilkového pudinku Puding v prášku 20 g
rum (podle chuti) Rum
jahody Jahody čerstvé
60 g 60 g másla Máslo kravské 60 g
6 lžíce 6 lžíce cukru Cukr bílý 150 g
6 lžíce 6 lžíce hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 90 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.