Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bábovka s jablky a vlašskými ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie7 606 kJ /
1 818 kcal
Bílkoviny46,26 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,22 g
Tuky26,70 g
– nasycené6,54 g
– nenasycené12,45 g
–– mononenasycené8,77 g
–– polynenasycené3,68 g
––– omega 30,22 g
Vláknina19,85 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 385 mg
Sůl1,11 g
Sacharidy338,20 g
– cukry197,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
180 g 180 g hladké a hrubé mouky (dohromady) Mouka pšeničná hrubá 180 g
130-160 g 130-160 g pískového cukru Cukr bílý 145 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
0,5 lžičky 0,5 lžičky skořice Skořice ceylonská 4 g
0,5 0,5 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
3-4 3-4 střední jablka Jablko čerstvé 525 g
1 hrst 1 hrst vlašských ořechů Vlašské ořechy
tuk na vymazání formy Margarín
hrubá mouka na vysypání formy Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.