Nutriční hodnoty (Bábovka s jablky a vlašskými ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 7 606 kJ / 1 818 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,22 g |
Tuky | 26,70 g |
– nasycené | 6,54 g |
– nenasycené | 12,45 g |
–– mononenasycené | 8,77 g |
–– polynenasycené | 3,68 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 19,85 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 385 mg |
Sůl | 1,11 g |
Sacharidy | 338,20 g |
– cukry | 197,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
180 g 180 g hladké a hrubé mouky (dohromady) | Mouka pšeničná hrubá | 180 g |
130-160 g 130-160 g pískového cukru | Cukr bílý | 145 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
0,5 lžičky 0,5 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 4 g |
0,5 0,5 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
3-4 3-4 střední jablka | Jablko čerstvé | 525 g |
1 hrst 1 hrst vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá |