Nutriční hodnoty (Cuketové lečo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 117 kJ / 506 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 11,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,39 g |
| Tuky | 23,21 g |
| – nasycené | 6,84 g |
| – nenasycené | 15,88 g |
| –– mononenasycené | 13,44 g |
| –– polynenasycené | 2,44 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 23,96 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 556 mg |
| Sůl | 1,25 g |
| Sacharidy | 46,98 g |
| – cukry | 33,48 g |
| ––– laktóza | 3,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g cukety | Cuketa čerstvá | 200 g |
| 100 g 100 g červené papriky | Paprika červená čerstvá | 100 g |
| 150 g 150 g cherry rajčátek | Rajčata cherry | 150 g |
| 150 g 150 g cibule | Cibule čerstvá | 150 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 70 g 70 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 70 g |
| chilli koření | Chilli paprička mletá | |
| koření grilovaná zelenina | Provensálské koření | |
| provensálské koření | Provensálské koření | |
| koření trikatu | Provensálské koření | |
| 15 g 15 g olivového oleje (1 lžíce) | Olej olivový | 15 ml |
| 50 g 50 g eidamu 30% | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |