Nutriční hodnoty (Špagety s vepřovou konzervou a olivami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 6 615 kJ / 1 581 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 32,33 g |
| Tuky | 77,87 g |
| – nasycené | 27,45 g |
| – nenasycené | 46,50 g |
| –– mononenasycené | 36,28 g |
| –– polynenasycené | 10,22 g |
| ––– omega 3 | 1,96 g |
| Vláknina | 17,85 g |
| Cholesterol | 42 mg |
| Sodík | 984 mg |
| Sůl | 2,43 g |
| Sacharidy | 177,86 g |
| – cukry | 16,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,5 balíčku 0,5 balíčku špaget | Špagety pšeničné | 250 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 60 g 60 g anglické slaniny | Anglická slanina | 60 g |
| 1 1 domácí konzerva vepřového masa | Vepřová kýta | |
| 1 sáček 1 sáček vypeckovaných oliv | Olivy čerstvé zralé | |
| 150 g 150 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 150 g |
| 1 1 malý protlak | Protlak rajčatový | |
| česnek (podle chuti) | Česnek čerstvý | |
| 2 2 zelené části jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| strouhaný sýr Grana padano | Sýr kravský tvrdý 30% |