Nutriční hodnoty (Kotletky z mladého jehněčího s opečenými kapustovými brambůrky z Prostřeno)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 997 kJ / 238 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,68 g |
| Tuky | 0,36 g |
| – nasycené | 0,06 g |
| – nenasycené | 0,06 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,06 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 9,42 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 21 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 48,90 g |
| – cukry | 3,06 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 10 10 jehněčích kotletek s kostí | Kost hovězí | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| trocha trocha olivového oleje | Olej olivový | |
| 100 ml 100 ml červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
| máslo na zahuštění | Máslo kravské | |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 5 5 středních brambor | Brambor zimní | 250 g |
| 10 10 malých kapustiček | Kapusta růžičková čerstvá | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |