Nutriční hodnoty (Variace na kedgeree)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 065 kJ / 494 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 53,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,10 g |
| Tuky | 17,90 g |
| – nasycené | 4,14 g |
| – nenasycené | 8,55 g |
| –– mononenasycené | 6,42 g |
| –– polynenasycené | 2,14 g |
| ––– omega 3 | 0,29 g |
| Vláknina | 9,30 g |
| Cholesterol | 638 mg |
| Sodík | 2,01 g |
| Sůl | 4,42 g |
| Sacharidy | 22,78 g |
| – cukry | 2,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 porce 2 porce rýže basmati | Rýže basmati loupaná | |
| 200 g 200 g uzené tresky nebo 50 g uzeného lososa | Treska filet uzený | 200 g |
| 2 KL 2 KL kari co nejlepší jakosti | Kari | 10 g |
| 1 1 citrón | Citrón čerstvý | 90 g |
| olej | Olej řepkový | |
| chilli papričky dle chuti | Chilli paprička čerstvá | |
| 1 1 jarní cibulka i se zelenou částí | Cibulka jarní čerstvá | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 2 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| sůl dle chuti | Sůl mořská | |
| koriandr, petrželka | Petržel nať čerstvá |