Nutriční hodnoty (Cikánská vepřová pečeně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 13 501 kJ / 3 227 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 245,27 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 241,88 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,39 g |
| Tuky | 238,39 g |
| – nasycené | 111,80 g |
| – nenasycené | 114,58 g |
| –– mononenasycené | 97,31 g |
| –– polynenasycené | 17,27 g |
| ––– omega 3 | 0,83 g |
| Vláknina | 7,44 g |
| Cholesterol | 697 mg |
| Sodík | 3,69 g |
| Sůl | 9,00 g |
| Sacharidy | 23,67 g |
| – cukry | 5,36 g |
| ––– laktóza | 0,24 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřové pečeně | Vepřová kotleta bez kosti | 1000 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 200 g 200 g anglické slaniny v celku | Anglická slanina | 200 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 1 l 1 l vývaru | Vývar masový | 1000 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| bylinky (nebo koření dle chuti) | Petržel nať čerstvá | |
| 30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |