Nutriční hodnoty (Koláč z červené řepy a třešní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 11 987 kJ / 2 865 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,84 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 44,72 g |
Tuky | 151,02 g |
– nasycené | 69,11 g |
– nenasycené | 79,04 g |
–– mononenasycené | 54,32 g |
–– polynenasycené | 24,72 g |
––– omega 3 | 0,65 g |
Vláknina | 23,00 g |
Cholesterol | 306 mg |
Sodík | 106 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 319,40 g |
– cukry | 164,16 g |
––– laktóza | 0,96 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
120 g 120 g třtinového cukru nebo sladidla | Cukr třtinový | 120 g |
120 g 120 g Rama 100% rostlinné alternativy másla | Máslo kravské | 120 g |
100 g 100 g pražených mandlí | Mandle neloupané | 100 g |
200 g 200 g červené řepy (4 malé kusy) | Červená řepa čerstvá | 200 g |
180 g 180 g vypeckovaných třešní | Třešně čerstvé | 180 g |
3 lžičky 3 lžičky agávového sirupu | Sirup agávový | |
špetka špetka muškátového oříšku | Muškátový oříšek |