Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Koláč z červené řepy a třešní)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie11 987 kJ /
2 865 kcal
Bílkoviny45,56 g
– z toho živočišné bílkoviny0,84 g
– z toho rostlinné bílkoviny44,72 g
Tuky151,02 g
– nasycené69,11 g
– nenasycené79,04 g
–– mononenasycené54,32 g
–– polynenasycené24,72 g
––– omega 30,65 g
Vláknina23,00 g
Cholesterol 306 mg
Sodík 106 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy319,40 g
– cukry164,16 g
––– laktóza0,96 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
120 g 120 g třtinového cukru nebo sladidla Cukr třtinový 120 g
120 g 120 g Rama 100% rostlinné alternativy másla Máslo kravské 120 g
100 g 100 g pražených mandlí Mandle neloupané 100 g
200 g 200 g červené řepy (4 malé kusy) Červená řepa čerstvá 200 g
180 g 180 g vypeckovaných třešní Třešně čerstvé 180 g
3 lžičky 3 lžičky agávového sirupu Sirup agávový
špetka špetka muškátového oříšku Muškátový oříšek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.