Nutriční hodnoty (Brambory pečené v olivové hořčici)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 133 kJ / 749 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,93 g |
Tuky | 53,54 g |
– nasycené | 7,26 g |
– nenasycené | 45,72 g |
–– mononenasycené | 39,43 g |
–– polynenasycené | 6,29 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 8,98 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 94 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 55,31 g |
– cukry | 4,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 velkých brambor | Brambor zimní | 300 g |
5 lžic 5 lžic olivového oleje | Olej olivový | 55 ml |
1/2 1/2 citronu | Citrón čerstvý | 45 g |
1/2 lžička 1/2 lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 3 g |
5 lžic 5 lžic teplé vody | Voda | 90 ml |
1/4 lžičky 1/4 lžičky kurkumy | Kurkuma mletá | 1.25 g |
špetka špetka oregana | Oregano sušené | |
špetka špetka tymiánu | Tymián sušený | |
sůl | Sůl mořská |