Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brambory pečené v olivové hořčici)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 133 kJ /
749 kcal
Bílkoviny6,93 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,93 g
Tuky53,54 g
– nasycené7,26 g
– nenasycené45,72 g
–– mononenasycené39,43 g
–– polynenasycené6,29 g
––– omega 30,13 g
Vláknina8,98 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 94 mg
Sůl0,18 g
Sacharidy55,31 g
– cukry4,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 velkých brambor Brambor zimní 300 g
5 lžic 5 lžic olivového oleje Olej olivový 55 ml
1/2 1/2 citronu Citrón čerstvý 45 g
1/2 lžička 1/2 lžička dijonské hořčice Hořčice dijonská 3 g
5 lžic 5 lžic teplé vody Voda 90 ml
1/4 lžičky 1/4 lžičky kurkumy Kurkuma mletá 1.25 g
špetka špetka oregana Oregano sušené
špetka špetka tymiánu Tymián sušený
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.