Nutriční hodnoty (Brambory pečené v olivové hořčici)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 133 kJ / 749 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,93 g |
| Tuky | 53,54 g |
| – nasycené | 7,26 g |
| – nenasycené | 45,72 g |
| –– mononenasycené | 39,43 g |
| –– polynenasycené | 6,29 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 8,98 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 94 mg |
| Sůl | 0,18 g |
| Sacharidy | 55,31 g |
| – cukry | 4,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 velkých brambor | Brambor zimní | 300 g |
| 5 lžic 5 lžic olivového oleje | Olej olivový | 55 ml |
| 1/2 1/2 citronu | Citrón čerstvý | 45 g |
| 1/2 lžička 1/2 lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 3 g |
| 5 lžic 5 lžic teplé vody | Voda | 90 ml |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky kurkumy | Kurkuma mletá | 1.25 g |
| špetka špetka oregana | Oregano sušené | |
| špetka špetka tymiánu | Tymián sušený | |
| sůl | Sůl mořská |