Nutriční hodnoty (Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 8 671 kJ / 2 072 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 29,02 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,05 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,97 g | 
| Tuky | 138,67 g | 
| – nasycené | 69,16 g | 
| – nenasycené | 67,36 g | 
| –– mononenasycené | 57,53 g | 
| –– polynenasycené | 9,83 g | 
| ––– omega 3 | 0,25 g | 
| Vláknina | 6,14 g | 
| Cholesterol | 141 mg | 
| Sodík | 4,45 g | 
| Sůl | 11,10 g | 
| Sacharidy | 175,16 g | 
| – cukry | 13,63 g | 
| ––– laktóza | 3,80 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| domácí bramborové noky nebo | Noky | |
| 1 balení 1 balení gnocchi | Noky | 500 g | 
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g | 
| 150 g 150 g anglické slaniny | Anglická slanina | 150 g | 
| 4 4 sušená rajčata v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
| sůl dle chuti | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 100 ml 100 ml smetany 30% | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml | 
| čerstvé bylinky (oregano, bazalka aj.) | Petržel nať čerstvá | |
| na posyp strouhaný sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| parmezán nebo čedar | Parmezán |