Nutriční hodnoty (Fazolová směs s bramborem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 7 950 kJ / 1 900 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 86,12 g |
Tuky | 47,40 g |
– nasycené | 13,53 g |
– nenasycené | 32,58 g |
–– mononenasycené | 17,89 g |
–– polynenasycené | 14,70 g |
––– omega 3 | 3,32 g |
Vláknina | 174,62 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 1,20 g |
Sůl | 2,94 g |
Sacharidy | 184,92 g |
– cukry | 34,11 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
410 g 410 g konzerva červených fazolí | Fazole červená ledvina sterilované | 410 g |
2 2 střední brambory | Brambor zimní | 100 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 řapík 1 řapík celeru | Celer bulva čerstvá | 500 g |
2 lžíce 2 lžíce mražené kukuřice | Kukuřice mražená | 30 g |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1/2 1/2 kapie | Paprika červená čerstvá | 125 g |
2 nožičky 2 nožičky párku | Párek vepřový | 80 g |
1 lžíce 1 lžíce rostlinného oleje | Olej řepkový | 20 ml |
1 lžička 1 lžička uzené papriky | Paprika uzená | 5 g |
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
špetka špetka cukru | Cukr bílý | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl dle chuti | Sůl mořská | |
chilli dle chuti | Chilli paprička sušená |