Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Koláč s rebarborou a jahodami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 585 kJ /
3 486 kcal
Bílkoviny111,35 g
– z toho živočišné bílkoviny76,81 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,54 g
Tuky158,25 g
– nasycené87,28 g
– nenasycené59,05 g
–– mononenasycené48,86 g
–– polynenasycené10,19 g
––– omega 31,43 g
Vláknina19,27 g
Cholesterol 1,22 g
Sodík 626 mg
Sůl1,57 g
Sacharidy394,46 g
– cukry183,61 g
––– laktóza18,21 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
160 g 160 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 160 g
120 g 120 g ovesných jemných vloček Vločky ovesné 120 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
5 lžic 5 lžic cukru krystal Cukr bílý 75 g
110 g 110 g másla Máslo kravské 110 g
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
tuk na vymazání formy Margarín
250 g 250 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
250 g 250 g ricotty Ricotta 250 g
2 lžíce 2 lžíce cukru krystal Cukr bílý 30 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 vanilkový lusk Vanilkové lusky
4 řapíky 4 řapíky rebarbory Rebarbora čerstvá
10 10 větších jahod Jahody čerstvé
2 lžíce 2 lžíce cukru (krystal, moučka) Cukr bílý 50 g
1 lžíce 1 lžíce vanilkového pudinku Puding v prášku 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.