Nutriční hodnoty (Koláč s rebarborou a jahodami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 14 585 kJ / 3 486 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 111,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 76,81 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,54 g |
| Tuky | 158,25 g |
| – nasycené | 87,28 g |
| – nenasycené | 59,05 g |
| –– mononenasycené | 48,86 g |
| –– polynenasycené | 10,19 g |
| ––– omega 3 | 1,43 g |
| Vláknina | 19,27 g |
| Cholesterol | 1,22 g |
| Sodík | 626 mg |
| Sůl | 1,57 g |
| Sacharidy | 394,46 g |
| – cukry | 183,61 g |
| ––– laktóza | 18,21 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 160 g 160 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 160 g |
| 120 g 120 g ovesných jemných vloček | Vločky ovesné | 120 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 5 lžic 5 lžic cukru krystal | Cukr bílý | 75 g |
| 110 g 110 g másla | Máslo kravské | 110 g |
| 1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
| 1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
| tuk na vymazání formy | Margarín | |
| 250 g 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 250 g 250 g ricotty | Ricotta | 250 g |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru krystal | Cukr bílý | 30 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 vanilkový lusk | Vanilkové lusky | |
| 4 řapíky 4 řapíky rebarbory | Rebarbora čerstvá | |
| 10 10 větších jahod | Jahody čerstvé | |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru (krystal, moučka) | Cukr bílý | 50 g |
| 1 lžíce 1 lžíce vanilkového pudinku | Puding v prášku | 15 g |