Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Selská vepřová pečeně

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 4. 2015 09:33

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 613 kJ / 625 kcal
Bílkoviny100,97 g
Tuky21,10 g
Vláknina0,74 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 255 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy7,35 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Receptury pro závodní stravování doporučují na pečení kýtu nebo plec - kýta je opravdu dost suchá (pro nás), příště pouze plecko.

Menší kus masa je vhodné takto upravovat i v remosce - maso upeče doměkka a zároveň ho nevysušuje.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

abakluk

17. 3. 2019 10:17

Větší kusy masa peču pomalým pečením.Nastavim teplotu, žádné podlévání,3_4 hod.si toho nevšimnu.To masíčko se rozpadá na jazyku.

Petra

8. 2. 2016 13:15

Pečeni dělám podobně, akorát dávám do pečícího sáčku - odpadne tak podlévání a nemusíme maso hlídat :yes:

maiva

26. 4. 2015 20:18

Dělávám podobně, máme doma rádi takovou klasiku:-p+:yes:pěkné foto:-D

cathleen

23. 4. 2015 15:11

Díky, je to opravdu klasická pochoutka :-) A co se týká pečení masa v remosce, asi nikde neupečete lepší maso, než v ní ;-)

maris

23. 4. 2015 11:14

Určitě jste si moc pochutnali:-p:yes: Já v remosce peču maso raději než v troubě, zůstává šťavnatější:-)

zizala

23. 4. 2015 10:52

V remosce peču na chalupě pravidelně, je to lepší než rozpalovat troubu. Tchýně pekla vždycky pečínku - na mě byla obzvlášť suchá, já obírala kosti a nikdo nechápal :-)) Nicméně tahle česká klasika je prostě mňam :yes:, mám ji ráda i se špenátem :-p

Bibinka

23. 4. 2015 10:40

Ivi, tak po tom bych sáhla všemi deseti, to můžu vždy a všude :yes:3.

srettka

23. 4. 2015 09:52

Ježíš mňám, já ještě ani nesnídala a už bych mohla z fleku obědvat :-p krásně naservírováno,jen po tom skočit a nehorázně sežrat:-))

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřová pecene selská pečeně veprová pecene recept veprova pecene recepty veprova pecene v remosce klasická vepřová pečeně vepřová pečeně bez kosti plátky recepty z veprove pecene vepřová plec po selsku vepřová pečeně bez kosti recept veprovapecene vepřová pečeně bez kosti recepty vepřová pečeně plátky vepřová pečeně bez kosti plátky recept vepřová pečeně recepty pro začátečníky selska veprova plec vepřová pečeně recepty remoska recepty na pečení v remosce recept z vepřové pečeně vepřová pečeně v troubě

Suroviny: plec vepřová, cibule, česnek, kmín celý, sůl, pepř mletý, sádlo, mouka hladká, kosti vepřové

TopRecepty.cz

Selská vepřová pečeně

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M2ym