Nutriční hodnoty (Špízy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 093 kJ / 2 173 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 113,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 112,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
| Tuky | 184,34 g |
| – nasycené | 85,96 g |
| – nenasycené | 92,21 g |
| –– mononenasycené | 78,86 g |
| –– polynenasycené | 13,36 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 340 mg |
| Sodík | 3,47 g |
| Sůl | 8,50 g |
| Sacharidy | 12,80 g |
| – cukry | 8,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřového masa | Vepřová kýta | 500 g |
| 200 g 200 g anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| koření Mexické (nebo jiné) | Koření Argentina | |
| olej | Olej řepkový |