Nutriční hodnoty (Vepřová roláda s oravskou slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 4 952 kJ / 1 184 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 172,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 171,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,44 g |
Tuky | 50,16 g |
– nasycené | 18,34 g |
– nenasycené | 24,32 g |
–– mononenasycené | 20,72 g |
–– polynenasycené | 3,60 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 4,32 g |
Cholesterol | 394 mg |
Sodík | 351 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 9,28 g |
– cukry | 4,46 g |
––– laktóza | 0,06 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
asi 750 g asi 750 g vepřové pečeně | Vepřová kotleta bez kosti | 750 g |
15 15 i více dlouhých plátků oravské slaniny | Špek | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
česnek podle chuti | Česnek čerstvý | |
tymián | Tymián sušený | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
oregano | Oregano sušené | |
olivový olej | Olej olivový | |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
1 lžička 1 lžička másla | Máslo kravské | 8 g |