Nutriční hodnoty (Brynzová roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 384 kJ / 1 765 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 77,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 60,44 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,26 g |
| Tuky | 139,02 g |
| – nasycené | 68,17 g |
| – nenasycené | 62,70 g |
| –– mononenasycené | 52,27 g |
| –– polynenasycené | 10,43 g |
| ––– omega 3 | 1,61 g |
| Vláknina | 15,74 g |
| Cholesterol | 672 mg |
| Sodík | 3,32 g |
| Sůl | 7,44 g |
| Sacharidy | 43,98 g |
| – cukry | 12,60 g |
| ––– laktóza | 6,58 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 listové těsto | Listové těsto | |
| 100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
| 2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 400 g 400 g mangoldu (nebo špenátu) | Mangold | 400 g |
| 125 g 125 g brynzy | Brynza | 125 g |
| 125 g 125 g jemného tvarohu | Tvaroh polotučný | 125 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| čerstvý estragon | Estragon sušený | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |