Nutriční hodnoty (Bramborové čtverečky sypané parmezánem podle paní Drahomily)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 50
Energie | 13 081 kJ / 3 126 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 32,44 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,75 g |
Tuky | 213,96 g |
– nasycené | 125,04 g |
– nenasycené | 73,83 g |
–– mononenasycené | 64,90 g |
–– polynenasycené | 8,93 g |
––– omega 3 | 1,10 g |
Vláknina | 13,00 g |
Cholesterol | 1,22 g |
Sodík | 746 mg |
Sůl | 1,78 g |
Sacharidy | 227,49 g |
– cukry | 18,10 g |
––– laktóza | 3,10 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
mouka na podsypání | Mouka pšeničná hladká | |
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
250 g 250 g brambor uvařených den předem | Brambor zimní | 250 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
2 2 rovné lžičky soli | Sůl mořská | |
1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |
50 g 50 g parmezánu na posypání | Parmezán | 50 g |