Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborové čtverečky sypané parmezánem podle paní Drahomily)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 50

Energie13 081 kJ /
3 126 kcal
Bílkoviny66,19 g
– z toho živočišné bílkoviny32,44 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,75 g
Tuky213,96 g
– nasycené125,04 g
– nenasycené73,83 g
–– mononenasycené64,90 g
–– polynenasycené8,93 g
––– omega 31,10 g
Vláknina13,00 g
Cholesterol 1,22 g
Sodík 746 mg
Sůl1,78 g
Sacharidy227,49 g
– cukry18,10 g
––– laktóza3,10 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
mouka na podsypání Mouka pšeničná hladká
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
250 g 250 g brambor uvařených den předem Brambor zimní 250 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
2 2 rovné lžičky soli Sůl mořská
1 1 vejce na potření Vejce slepičí 70 g
50 g 50 g parmezánu na posypání Parmezán 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.