Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborový koláč s vanilkovým krémem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 10. 2013 10:41

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie9 815 kJ / 2 346 kcal
Bílkoviny47,84 g
Tuky98,13 g
Vláknina9,70 g
Cholesterol 498 mg
Sodík 358 mg
Sůl1,15 g
Sacharidy312,97 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept mám již dlouho přepsaný v sešitě, ale odkud opravdu nevím. Krém jsem trochu upravila, byl tam původně žloutkový, žádný tvaroh, žádný sníh

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

casino

8. 11. 2013 00:46

hosta: píše:
...stejnou službu ti samozřejmě udělá i jiný kvalitní pudink,...
Doplnil bych:
Pudinky jsou klasickým příkladem, kde kvalita neodpovídá ceně, resp. za různou cenu dostáváte stejnou kvalitu! Pomineme-li barvu a aroma té které značky, tak stejnou službu vám udělá každý kukuřičný škrob (GUSTIN), nebo i ty nejlevnější pudinky za 2,20Kč:-D
A že ZLATÝ KLAS výborně tuhne je dáno tím, že zatímco jiné pudinky jsou baleny po 35 až 37g na 0,5 l mléka, tak ZLATÉHO KLASU je 40g. Kvalitu pudinku lze ovlivnit použitím plnotučného mléka, nebo i přidáním másla...

hosta

7. 11. 2013 23:48

Peppa: citronovou kůru používám často v sáčku strouhanou, takže přiměřeně - pár špetek do obojího, pokud z citronu, tak napůl jeden citron.Tvaroh je 250g, měl by být jemný, můžeš i mascarpone. Zlatý klas je vanilkový pudink slovenské provenience, vyznačující se opravdu silným vanilkovým aroma a výborně tuhne, je do krémů nejlepší. Ale stejnou službu ti samozřejmě udělá i jiný kvalitní pudink, jen bych na jeho uvaření dala asi o 100 ml mléka méně, tj. 400 ml.
Jinak díky za pochvalu:-8:-))

Peppa

7. 11. 2013 23:16

Mam par otazek:-8:
-2x je v receptu psano citronova kura. Jde o kuru z jednoho citronu?!
-prosim o gramaz tvarohu
-co je na vanikovem pudinku "Zlaty klas" tak skveleho? ..Bydlim v cizine a domu na nakupy uz letos nepojedu;-(
Jinak.. Obrazky jsou jako ze zurnalu! Holky, jste sikulky!:-!:-)

varilamyskakasicku

3. 11. 2013 16:52

Moc zajímavé,stojí za vyzkoušení:-p:-p:-p:yes:

Anna Kocikova

29. 10. 2013 21:18

Babička dělávala bramborovou bábovku a byla moc dobrá:-*
Jituš,Tvůj koláč vypadá báječně,mňam:-p:-K:yes:

hosta

29. 10. 2013 16:14

katyvypl: moc hezky jsi to ubramborovala:-D - dík za vyzkoušení:-)

katyvypl

29. 10. 2013 14:45

Tak jsem včera zaběhla do Kauflandu pro Zlatý klas, uvařila si bramboru a hned ráno jsme se dala do pečení. ;-) Suroviny mi vyšly na dva koláče, jeden klasický a druhý malý, tak jeden máme s hruškami a do druhého jsem dala na dno povidla. :-* S těstem se moc hezky pracuje a chuťově je báječné. :yes: Přidávám fotečky.

Eliza

29. 10. 2013 09:08

Zajímavé a lákavé... Pro mě i dost netradiční, nikdy jsem podobné těsto nedělala, tak to zřejmě prubnu. Díky za nápad.;-):-K

suslajda

29. 10. 2013 09:04

Vypadá úžasně:-p:yes::yes:

magdalenka

28. 10. 2013 21:18

Toto vyzerá na dobrotu velikú...:yes:

hosta

28. 10. 2013 19:58

Díky za přízeň:-K, je pravda, že pobízet jsem fakt nemusela:-D

zizala

28. 10. 2013 19:44

Ani mě by nemusel nikdo pobízet :-p:yes:

ivulinka

28. 10. 2013 19:05

K nabídnutí si by mě vůbec nikdo nemusel nutit, Jiti, krásné, c hutné a dokonalé:yes:

rebeka

28. 10. 2013 18:39

vypadá naprosto luxusně:yes::yes::-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: koblihy s vanilkovym kremem zlaty klas peceni surovina zlatý klas bramboračka- krémem bramborový dort s krémem hraběnčiny řezy s vanilkovym krémem vanilkový zlatý klas zlaté klasy slovenský do buchty koláč s použitím brambor jemný bramborový škrob recept na krém natřesený krém zlaty klas mouka gramaz prisada do peceni zlaty klas zlaty klas gramaz koláč s krémem zlatý klas babovka s kremem zlaty klas surovina zlate klasy zlaty klas slovensky liskovi kolac s kremem bramborovy moucnik

Suroviny: brambory, mouka polohrubá, máslo, žloutek, sůl, prášek do pečiva, cukr hnědý, kůra citronová, mléko, pudink vanilkový, cukr hnědý, tvaroh nízkotučný, bílek, kůra citronová, ostružiny, ořechy lískové, cukr, cukr vanilkový, čokoposypky

TopRecepty.cz

Bramborový koláč s vanilkovým krémem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MXkR