Nutriční hodnoty (Rizoto z panenky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 913 kJ / 457 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
| Tuky | 11,70 g |
| – nasycené | 1,05 g |
| – nenasycené | 9,99 g |
| –– mononenasycené | 7,03 g |
| –– polynenasycené | 2,96 g |
| ––– omega 3 | 0,91 g |
| Vláknina | 1,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,03 g |
| Sacharidy | 80,00 g |
| – cukry | 4,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g rýže | Rýže bílá | 100 g |
| 1 hrst 1 hrst mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | |
| 1 hrst 1 hrst mražených zelených fazolek | Fazolky čerstvé | |
| 2 lžíce 2 lžíce naložených černých fazolí bez láku | Fazole černé oko | |
| 1 hrst 1 hrst čerstvých žampionů (pouze kloboučky) | Žampion čerstvý | |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| zbytky vepřové panenky z jiného receptu | Vepřová panenka | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| strouhaný sýr (eidam) | Sýr kravský tvrdý 30% |