Nutriční hodnoty (Treska s bylinkovou krustou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 565 kJ / 1 091 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,64 g |
| Tuky | 96,18 g |
| – nasycené | 13,27 g |
| – nenasycené | 82,71 g |
| –– mononenasycené | 71,15 g |
| –– polynenasycené | 11,56 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 7,93 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,12 g |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 44,15 g |
| – cukry | 5,64 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 filety 2 filety tresky(nebo candát, okoun, štika) | ||
| 2 lžíce 2 lžíce pažitky | Pažitka čerstvá | 30 g |
| 3 lžičky 3 lžičky sušené petrželky | Petržel nať sušená | 15 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 40 g 40 g strouhanky | Strouhanka pšeničná | 40 g |
| 0,5 lžičky 0,5 lžičky černého pepře | Pepř černý | 2.5 g |
| 2 špetky 2 špetky soli | Sůl mořská | 2 g |
| 100 ml 100 ml olivového oleje | Olej olivový | 100 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 30 ml |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 2 kousky 2 kousky citronu | Citrón čerstvý | |
| několik několik lístků čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | |
| hrst hrst petrželky | Petržel nať čerstvá |