Nutriční hodnoty (Rýže s rajčaty a paprikou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 069 kJ / 733 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,89 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 16,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,89 g |
| Tuky | 5,68 g |
| – nasycené | 1,52 g |
| – nenasycené | 2,82 g |
| –– mononenasycené | 1,60 g |
| –– polynenasycené | 1,22 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 11,70 g |
| Cholesterol | 58 mg |
| Sodík | 727 mg |
| Sůl | 1,64 g |
| Sacharidy | 120,30 g |
| – cukry | 16,63 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 120 g 120 g rýže | Rýže bílá | 120 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sušené bazalky | Bazalka sušená | 15 g |
| 1 dl 1 dl bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| 2,5 dl 2,5 dl vody | Voda | 250 ml |
| 80 g 80 g šunky | Šunka vepřová vařená | 80 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| tvrdý sýr na posypání | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| čerstvá bazalka na posypání | Bazalka čerstvá |