Nutriční hodnoty (Rybízový koláč se sněhovou čepicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 18 901 kJ / 4 517 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 69,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 29,46 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 40,00 g |
| Tuky | 212,83 g |
| – nasycené | 124,44 g |
| – nenasycené | 77,70 g |
| –– mononenasycené | 67,19 g |
| –– polynenasycené | 10,51 g |
| ––– omega 3 | 1,20 g |
| Vláknina | 36,00 g |
| Cholesterol | 1,41 g |
| Sodík | 342 mg |
| Sůl | 0,67 g |
| Sacharidy | 563,02 g |
| – cukry | 353,76 g |
| ––– laktóza | 1,76 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| 220 g 220 g másla | Máslo kravské | 220 g |
| 100 g 100 g cukru krystal | Cukr bílý | 100 g |
| 4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
| 4 4 bílky | Vaječný bílek | 132 g |
| 200 g 200 g cukru krystal | Cukr bílý | 200 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 1/2 kg 1/2 kg rybízu | Rybíz červený čerstvý | 500 g |
| tuk na vymazání formy | Margarín |