Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborová roláda s mletým uzeným masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie9 980 kJ /
2 385 kcal
Bílkoviny103,14 g
– z toho živočišné bílkoviny59,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny43,81 g
Tuky66,38 g
– nasycené26,63 g
– nenasycené32,76 g
–– mononenasycené25,70 g
–– polynenasycené7,06 g
––– omega 30,19 g
Vláknina28,53 g
Cholesterol 462 mg
Sodík 5,50 g
Sůl13,21 g
Sacharidy330,77 g
– cukry17,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700-720 g 700-720 g brambor Brambor zimní 710 g
30 g 30 g sádla Sádlo vepřové 30 g
270-300 g 270-300 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 285 g
2 2 rovné lžíce Solamylu Bramborový škrob
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
250 g 250 g mletého vařeného uzeného masa (může být prorostlé, nebo libové s kouskem špeku) Vepřová plec uzená 250 g
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžička 1 lžička sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
špetka špetka pepře Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.