Nutriční hodnoty (Bramborová roláda s mletým uzeným masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 9 980 kJ / 2 385 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 59,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 43,81 g |
Tuky | 66,38 g |
– nasycené | 26,63 g |
– nenasycené | 32,76 g |
–– mononenasycené | 25,70 g |
–– polynenasycené | 7,06 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 28,53 g |
Cholesterol | 462 mg |
Sodík | 5,50 g |
Sůl | 13,21 g |
Sacharidy | 330,77 g |
– cukry | 17,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700-720 g 700-720 g brambor | Brambor zimní | 710 g |
30 g 30 g sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
270-300 g 270-300 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 285 g |
2 2 rovné lžíce Solamylu | Bramborový škrob | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
250 g 250 g mletého vařeného uzeného masa (může být prorostlé, nebo libové s kouskem špeku) | Vepřová plec uzená | 250 g |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžička 1 lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
špetka špetka pepře | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |